Monday, March 03, 2008

Dua petang di pantai Morib (lagikk)

ISNIN =>

Bermula hari ini mcm biasa..keje pon biasa je. tak bz sgt sbb nk dkt mgundi ni. cume bt preparation je. balik keje terasa nk mkn megi. so aku bt la megi tomyam. hehe.. tp aku pi letak plak lokan yg aku panggang smlm. ptg tuh aku tlg mk aku msk smbal tumis lokan n sup yg mjadi kegilaan aku.. jeng jeng jeng... sup kaki ayam.. hehe.. korang jgn terkejut.. mayb ader yg tak suke mk ni tp aku ske..msk sendri suke la.. hehe.. pas dh mkn benda yg campur2 ni..aku pekena la vitagen tuk cuci perut..




nampak kaki melambai 'peace' tuh?? hehe..


"

"

"

"


my Lovely car

AHAD =>
Bgn lewat sket...kul 8.40 pg br aku bgn..penat..aku skrg cpt penat. aku g btulkan keta jap.cz break aku ader bunyik2 la.aku tukar breakpad n servis minyk itam sume skalik..terbang gak la duit yg memang nk dterbangkan demi keta ni.. huhu.. (keta arwah ayah aku kena la jaga elok2 seh).


Petang nyer kami ke pantai Morib tuk bakar2 ringan. Gambr2 yg aku amik ni adalah gmbar SELEPAS aku selesaikan tugas menyala api,mengipas,membakar pe sume..so gambar2 makanan yg lain aku tak sempat nk amik cz sume dh msuk perut.. aper yg ader je la ye.. hehe.. tapi seronokkkk...aku ske bakar2 nih.. tp bkn la bakar umah pe sume yg negatip.. korang kutuk la muke aku yg mcm kena bakar ni.. d tambah dgn muke mcm cipan je..hehe... kul 7.00 ptg br lik umh mandi2 n siap2 ke umh spupu cdot td tuk sessi ter akhir iaitu sessi berborak (lagi) seblum masuk tdo ( Oi! Esok koje la.....jgn MC lagikkkkk!!!)


ni nama nyer LOKAN kot hehe.. KEPAH kot.. alaa..lupe la..

dtg la pantai mOrib skrang musim ni. 45biji RM10 je.




SABTU =>
Bangun awal gak la..nk lik umh kj..nk amik kek yg aku oder kt 1 website yg aku jupe time aku godek2 tenet arituh..aku saja je oder nk try test ..hehe.. nk mkn ramai2 nanti dgn member2 n 1 aku bg kt cdot sempena bday dia bln 1 arituh..tak sambut aper pon. Hadiah pon aku x bagi..ct punyer adiah pon aku terlupa gak. SORRY la gurlz..lepas dh amik kek pe sume dlm keadaan cuaca yg ujan dr pagi aku tak g mane. Hanya dok umh makan n tido. Mlm tu aku lik bnting g umh nenek cdot,bg cousins dia yg kecik2 tuh kek, pas2 aku lepak kdai cdot dgn famly dia sume coz abg cdot lik.

bagi kt cdot

buat mkn2 sesama



*aku rasa aku dh tulis entry ni terbalik la.. hmm...

sory la peminat2 sume ek.. aku pagi isnin ni pening yg amat mungkin byk sgt mkn seafood kot..

6 comments:

Aleeya said...

sungguh menyelerakan kepak ayam itteww

Princess Redbloodsnow said...

wahhhhhh..very d yummy aaa makanan ittew cumer
klu kat swak...menatang tuh dipanggey LOKAN..hehehhe

cedap tuuuuuu mam lokan bakar
aaaaiiiyyyaakkkk!!!

H.A.B.I.Z said...

oh my GOD!!! manyak nyeeeeer makanang!!!! terus lapoo!

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

rajin sungguh ke morib ye.....

Wanie said...

cup cake ke tu kak hudd?
Mne bli ek? cumelnyer...heee...
syg nak mam..hehe

hudd said...

aleeya : memang sedap tau..cubela resepi ni..kepak ayam zoo negara. huhu..

princessREDBLOODSNOW : hmm..kt s'wak pong ader ek..sdp lagi kalo goreng..

H.A.B.I.Z : hehe..jom jom juin ..tp bwk kepak sendiri lerr.

Dyla : rajin sbb kuarge angkat kt situ..lagipon umh sewa ader kt Banting Baru..weekends slalu lepak situ..hehe...

Wanie : budak2 sure ske cz manyak maniss....ni site nyer..

http://mylovelycupcakes.fotopages.com

enjOy...