Wednesday, September 24, 2008

tHanks SUE !!

Salam pada semua...lama kiranya aku tak memBLOG kan diri ini..sampai dh bersawang dan bakal menjadi artifak negara. bukan aper skrng ni kan bulan puasa ..so kena kurangkan xtvt termasuk la memblogging.. kena kuatkan kerja untuk cari duit raya.. nanti tak dpt nak bli selipar yg diidamkan..huhu.. walaupon begitu aku telah di TAG oleh si kecik manis ni akuSUE.. terima kasih daun keladi yer..nanti leh TAG lagi.

Sebenornya sepanjang bulan puasa ni ada gak la aku berbuka bersama kenkawan serta keluarga mara. cuma dengan artis kesayangan je tak dpt join sbb buat time keje n aku mmg ada perkara yg membataskan untuk aku g. hidup terlalu sibuk dengan beban tugas.. ermm... dh lama tak amik coti panjang. Tunggu la akhir tahun nanti.. tak kira. aku nak cuti gak..sape nak ikOt? hehe... mungkin jauh smp kena terbang..mungkin sejOk smp kena bli bj panas...mungkin.

nah kenkawan ku..amik la TAG dari ku:

GyeNa
rOmie
mytHO
Eita

SeLamat HaRi RaYa
MaAf zAHir & BatIN

6 comments:

romi flizz said...

heheh..tq..anyway blog aku xde la bes gile..byklagi kekurangan dr segi cerita n graphic..ape2pun aku appreciate byk2..hehe

mytho said...

:( sdey+terharunye pestyme dpt award. ahaksss... aku punye blog ag ar xbez. br ag lak 2. post xsampai ag 10. :D xde pape ag kan. tp, cmne aku bley dpt? iskkk sdeynye+terharunye....
time kasih yg xterhingga.

hudd said...

romie- hehe..citer ko best aper. cpt je updated. i like!!!

mytHo- bLog ko paling best dr dulu lagi..blog lama ko smp la blog baru ni. bg inspirasi tuk aku mereka bentuk..

cOngrats!!

Eita said...

kaka hudd thanks!!!
kt dah amik dah :)

hudd said...

ur welcOme kaka eita..hehe..

~ gyena~ said...

owh ada tag utk gyena eh? nanti eh gyena amik & update...sorry terlepas pandang