Tuesday, November 25, 2008

hutang LAngsai??!!!

di tag oleh EITA (lagi dan lagi dan lagi...)

1) do you think you're hot?
kalO aku hot sure tak pakai baju seh....
2) upload ur favourite picture of u.
gmbar ni ok tak? agak2 hensem tak? huuhuuu...
3)Why do you like that picture?
korang leh tgk rupa aku kalo aku ni lelaki..wakakaka....

4)When was the last time you ate pizza?
time bbuka pose yg lepas kot (lama dah..ada yg sudi nk blanje?)

5)The last song you listened to?
You were my everything by Aviation (frust seh! :""( ...huhu....) *klik tajuk lagu tuk dengar...

6)What are you doing right now besides this?
Jengok2 henpon kot2 org yg dirindui akan call ke idak...hmmm....

7)What name would you prefer besides yours? kakeyrO...bleh?

people i tag :
Pon tak nak TAG sesape...so tak de la nak komen pape kan? THanks yer Eita sbb TAG2 ko buatkan aku kena updated blog pulok..pada sesape yg TAG aku seblom2 ni..mmg aku mintak hampun n mahap ler.. tak dpt nak jawab n tak dapat den nak nolong eh...hehe...selamat sejahtera sume kenkawan......

2 comments:

KeMatZ said...

hudd.. aku baru nak tag ko pasal ni.. tapi ko dah buat.. but ada satu lagi aku tag ko.. so jawab ye.. heheheh

hudd said...

gedushh!!adehh....