Monday, December 22, 2008

gambar teater

Ni br aku dpt gambar2 time aku g tgk teater "Dendam TAnjung Puri" .. THANKS Romie cz gmbr ni dr kamera dia.. n thanks Eita cz email kt aku.. nak tau citer lanjut g ke blog Mr.Romie..hehehee..
klik : romizunaidi.blogspot.com atau ke blog IKA AF klik : ika-nabila.com/blog


aku ske tgk lakonan Edlin & Ika..yg aku rasa berjaya..
kami yg hadir memberi sokongan pd IKA
Thumb n Farish pon ader skali dok blakang kiteorang.

dorang ni asyik gelak je manjang...heheheee..

3 comments:

Eita said...

mcm kena jer kan baju aku gan Thumb :P hahahaha

aku mls la nk letak pic ni kat Facebook

hudd said...

hahaha..bj aku sama gak dgn farish..belang belang...

Lily.Lulu said...

amboih ..
syioknyaaa

:D