Thursday, May 07, 2009

fOOd TAG frm ELeza T_T

1. Senaraikan 10 picca of foods or drinks yang korunk teringin nak makan saat ini.
2. Carian hendaklah dilakukan dengan Google dan paparkan image paling menggiurkan.
3. Turutan gambar hendaklah mengikut nafsu keinginan anda masing-masing.

telur setengah masak 2 biji!!

makin suka sejak ada orang tu suka makan

tp style aku mkn lain sket..pecah ditekak..wahahaha

steamboat la.. sape yg tak kenai benda nih..hehehee..
kenkadang buat sendiwi dirumah.best gak pe.. roti cheese cicah susu pekat try it.. syiOkk!!!
nasi gOreng ikan masin telur gOyang
telur kuning tak mau pecah, masih dara..hehehee
yang ni opkos la ramai yg ske..
dh lama tak makan nasi lemak kupang daun pisang kat banting.
ermmm...
kuey teOw kerang sedap..
aku ske yg kat Auntie UPTOWn..kerang lebih...
kerang bakar
aku ni penggemar kerang..nak tambah darah..hehee
Beef Lasagna
nak belajar buat sendiwi tp blOm bkesempatan
Cantoneese Yee Mee
ni pun ader orang tu perkenalkan.
baru nak belajar2 makan... ni pun kat Auntie gaks..
SPRITE SUSU
Actually aku ske air ni,tp kebanyakan kedai tak pandai nak buat air nih. kira susu n sprite tak balance yg aku nak. kalo aku betol2 teringin aku buat sendiri aja.. cuba la buat,jgn banyak sangat susu. untuk satu tin sprite tu cuma 3 sudu susu pekat je.
kira aku ni banyak minum air.sekali kaut sampai 3 tin.
sape yg kenal aku tahu la brape byk aku minum.
100 plus antara nya yg aku sering minum.
PEPSI TWIST
aku tak brape kenan air nih
dulu aku buat sendiwi, COKE + Limau kasturi (perah)
tp skrg tak yah perah2 lagi sejak aku ikot orang tu minum nih.hehee..
** sebenarnya banyak makanan yg aku ske...
papepon tHAnks pada Eleza sbb buatkan bLog aku tak berkapur.
rajin2 lah TAG aku..wahahahahaa..

2 comments:

eleza737 said...

erkk.. sprite susu? 1st time dengar ni

hudd said...

sedap weh..cuba la try test... coke susu pon sdap gak...hehee