Monday, April 14, 2008

kena TAG lagi..( kali ni lain sket )

hoLLa..disebabkan aku kena tag oleh ALEEYA n kali ni kena citer plak mengenai majalah kegemaran..kalo nk kira dari kecil smp beso ni byk majalah yg menjadi pilihan mengikut peredaran masa.. dulu kecik2 sure la ramai yg minat dgn majalah Ujang or Gila-Gila.betul x?Ni pada sesiap yg lahir di tahun 70an n 80an mcm aku ni..hehe..kalo majalah bahasa inggeris plak aku lebih ske bli majalah hiburan.Keluaran Malaysia selalu nya majalah "Galaxie", kalo keluaran Britain harganya mahalz sket la dlm belas2 harganya..aku ske bli sbb slalu akan beri free gift cm beg ke, kaset ke ape ke..contoh majalah ni cam "Smash Hit" n etc.. bila makin meningkat umur ni tak de masa sgt nk bli n membaca majalah..sbb dgn peredaran masa ni aku lebih ske baca di internet ttg pelbagai isu yg aku nk tau. kalau dulu kita sanggup menabung duit nk bli majalah kegemaran tp skrag dgn 1 klik kita dh leh terima mcm2 ilmu.. sekarang ni aku tak beli majalah lagi tapi aku sentiasa pinjam majalah di Perpustakaan pejabat aku n aku slalu akan pinjam majalah ni. kebanyakan nye keluaran Karangkraf.

Majalah KERETA

(1st choice)

Majalah LIBUR (panduan nk g merantau..hehe)




Majalah MASKULIN (nk tau rahsia lelaki? baca la ni..)


3 comments:

sachikuga said...

pest!!
hik..
wah,negeri Perak kebanggaan ku..
hohoho

Aleeya said...

wahhh negeri perak..negeri ku juaaaaaa

majalah kereta..mesti terer fasal kete ni kan..ni bengkel sure takleh nak kelentong awk kan..he he

majalah gila2 pun baca gak dolu2..tapi sesekali..mmg best gak..tapi skrg..tak bape gila la majalah gila2 tuh..mungkin kartunis nya dah betukar ataupun dah kering idea kut he he

tq siapkan tag ini.......*wink*wink

sachikuga said...

heyoo Owg kampONg!!!
ekekeke :D