Wednesday, April 16, 2008

kaLi ke 3 aku di TAG !!

kali ni aku di TAG lagi oleh Dayu..

Masalah aku nk citer berkenaan tajuk yg aku harus citer ni ialah..aku takde gmbar pakai bj merah la... lg pon bkn kaler kegemaran aku..aku lebih ske kaler Hijau. Kalau ader pon kaler pink n yg sewaktu dengan nyer..kalo btol2 merah mmg takde..Cam ne aku nk citer pakai merah?? so aku letak je la gmbr sepanjang hayat aku yg ber macam2 kaler ni eh? janji aku tunaikan gak kan??

gambar paling atas ni time kau tgh syok join team boling Nonifc..hehe..skrg dh history. yg bwh tu time kt Langkawi n pangkor. Ni je la gmbr aku yg tak berapa nk merah..yg gmbr aku paki bj kurung tuh time keje..


kalo korang nk gmbr aku pakai bj kaler lain byk la...

nah amik korang nk kaler aper..macam macam adaa...

^^^^^^

3 comments:

Aleeya said...

he he sama la tak de baju kaler merah..tu pon nasib sy ade baju kawen je kaler merah he he

sachikuga said...

fuyOoo!!
manyak nye org tag die...ekekeke

sile layari blog shaye..tag da siap..ponat den uat..ekekeke

pwincess89 said...

hik3.
aja teda selai pom bj mewah.
tahun neh bawu beli N xpakai aG.
heeeeeeee.;D